2007. szeptember 27., csütörtök

Szombaton Pomáz a cél

Egészségnap lesz a szomszédban, ennek örömére áttekerünk, körülnézünk, és nyeregbe pattintjuk azt, akinek nincs ellenére egy kis mozgás. Tandemmel és szóló bringával is jöhet, aki csatlakozik hozzánk, Pilisszentkeresztre feltekerünk, és az erdészeti aszfaltcsíkon hazáig gurulunk. Vidám lesz, tarts velünk.
Részletek szokás szerint lent, a megjegyzések között.

update: jól sikerült a nap, egy kicsit több szinttel, mint terveztük. Legalább erősödött mindenki, és jót gurultunk a végén :)

2007. szeptember 24., hétfő

Ott voltunk az autómentes napon

A CM-re most nem szerveződött tandemkülönítmény, mindenki maga oldotta meg a vonulást, vagy az otthonmaradást, de az Andrássyn ott voltunk. Nézte a nép a tandemeket (a profik is), vitték a szórólapokat is ahogy kell, reméljük, újabb hívekkel gazdagodott a program.
Ja, szombaton tekerünk, ne feledd

2007. szeptember 12., szerda

Szép idő lesz szombaton, gyere velünk

Szokás szerint tízkor indulunk a városháza elől, átmegyünk a Pilisen Visegrádra, onnan komppal Nagymarosra. Bicikliúton megyünk Vácig, ahonnan a szigeten át jövünk vissza, öt körül érkezünk. A következő alkalom szept 29.

Részleteket a megjegyzések között találsz, gyere sokadmagaddal.

2007. szeptember 6., csütörtök

Fotók a hétvégéről

Jellemző, hogy az elmúlt hétvégén kerékpáros kép nem is készült, evős-ivós annál inkább. Kell ilyen is, majd tizenötödikén ledolgozzuk a lecsót. Egyébként a képeken is látszik, hogy milyen finom lett: http://picasaweb.google.com/velocen/Tura20070901