2007. június 21., csütörtök

Tekerj velünk június 23-án, szombaton is.

A Pilisbe megyünk

Szombaton tíz órakor indulunk a szentendrei városháza elől, irány a Dömörkapu, Paprét és vissza. A Velocén program túrái ingyenesek, nem megterhelőek, várunk rájuk mindenkit nagymamától unokáig. Azokat is, akiknek nincs saját bringája, ők kipróbálhatják magukat a mi kétkerekűink nyergében.

Program:

Gyülekezés 9 30-kor, indulás 10 00-kor a szentendrei Városháza elől.

Kicsit megyünk a kocsik között, majd erdei aszfaltúton Dömörkapu érintésével Pilisszentlászlóra. Piknikezés, napozás, és tápanyagbevitel után indulunk tovább Paprétre, majd 16 óra körül érünk Szentendrére. A túra rossz idő esetén sem marad el.

Amit hozz magaddal:

Megfelelő állapotú bringa, ha van. Szendvics, banán, csoki, üdítő, és időjárásnak megfelelő öltözet. Sapkát és naptejet hozz, reméljük sokat süt a nap, de esőkabát akkor is legyen nálad, ha sehol nincs felhő.

Kerékpáros sisak viselése ajánlott.

Költségek:

A program ingyenes,

a kerékpárkölcsönzés jelképes 500ft-ba kerül, a kölcsönzéshez hivatalos iratot és lakcímkártyát kérünk. Gépparkunkban hegyibringák, trekking bike-ok és tandemek találhatóak.

Jelentkezni a velocen@paradicsomklub.hu e-mail címen, ill. a 06/20-412-0731 telefonszámon lehet, aki kölcsönözni szeretne, az feltétlenül jelezze szándékát, mert kerékpárjaink száma véges.

Velocén csapat

Nincsenek megjegyzések: