2007. augusztus 28., kedd

Szombaton, elsején főzőcskézős menet!

Szeptember elsején a szigetcsúcsig megyünk csak, és jól telerakjuk a hasunkat. Aki sportos azért, aki piknikus, azért jöjjön! És hozzon magával mást is.
Részletek az első megjegyzésben- klikk

1 megjegyzés:

velocén írta...

Kedves természet és kerékpárbarát!

Tekerj velünk szeptember 1-én szombaton is.


Tíz órakor indulunk a szentendrei városháza elől, feltekerünk a Kisrigóig, legurulunk Visegrádra, majd átkelünk (komppal) a szigetcsúcsra. A szigeten főzünk valamit, jól érezzük magunkat, és jövünk vissza. A túra szokás szerint ingyenes, nem megterhelő, várunk rá mindenkit nagymamától unokáig. Azokat is, akiknek nincs saját bringája, ők kipróbálhatják magukat a mi kétkerekűink nyergében. Szeptember 15-én újra Nagymaros a cél, megnézzük a túloldalról a miénket.

Program:
Gyülekezés 9 30-kor, indulás 10 00-kor a szentendrei Városháza elől. Kora délután érünk a szigetcsúcsra, eszünk, és maradunk, amíg jólesik. 16 óra körül érünk vissza, a túra rossz idő esetén sem marad el.

Amit hozz magaddal:
Megfelelő állapotú bringa, ha van. Szendvics, banán, csoki, üdítő, és időjárásnak megfelelő öltözet. Sapkát és naptejet hozz, reméljük sokat süt a nap, de esőkabát akkor is legyen nálad, ha sehol nincs felhő.
Kerékpáros sisak viselése ajánlott.

Költségek:
A program ingyenes, de a komphasználatért fizetni kell. Az esetleges kerékpárkölcsönzés jelképes 500ft-ba kerül, amihez hivatalos iratot és lakcímkártyát kérünk. Gépparkunkban hegyibringák, trekking bike-ok és tandemek találhatóak.

Jelentkezni a velocen@paradicsomklub.hu -mail címen, ill. a 06/20/412 0731 telefonszámon lehet, aki kölcsönözni szeretne, az feltétlenül jelezze szándékát, mert kerékpárjaink száma véges.