2007. szeptember 12., szerda

Szép idő lesz szombaton, gyere velünk

Szokás szerint tízkor indulunk a városháza elől, átmegyünk a Pilisen Visegrádra, onnan komppal Nagymarosra. Bicikliúton megyünk Vácig, ahonnan a szigeten át jövünk vissza, öt körül érkezünk. A következő alkalom szept 29.

Részleteket a megjegyzések között találsz, gyere sokadmagaddal.

1 megjegyzés:

velocén írta...

Tekerj velünk szeptember 15-én szombaton is.

Tíz órakor indulunk a szentendrei városháza elől, átmegyünk a Pilisen Visegrádra, onnan komppal Nagymarosra. Bicikliúton megyünk Vácig, ahonnan a szigeten át jövünk vissza. A túra szokás szerint ingyenes, nem megterhelő, várunk rá mindenkit nagymamától unokáig. Azokat is, akiknek nincs saját bringája, ők kipróbálhatják magukat a mi kétkerekűink nyergében. Szeptember 29-én Pomázra tekerünk, ahol civil megmozdulás lesz, onnan felmegyünk Pilisszentkeresztre, és hazagurulunk.

Program:
Gyülekezés 9 30-kor, indulás 10 00-kor a szentendrei Városháza elől. Nagymarosnál ér minket az ebédidő, ott tartunk majd hosszabb pihenőt. 17 óra körül érünk vissza, a túra rossz idő esetén sem marad el.

Amit hozz magaddal:
Megfelelő állapotú bringa, ha van. Szendvics, banán, csoki, üdítő, és időjárásnak megfelelő öltözet. Sapkát és naptejet hozz, reméljük sokat süt a nap, de esőkabát akkor is legyen nálad, ha sehol nincs felhő.
Kerékpáros sisak viselése ajánlott.

Költségek:
A program ingyenes, de a komphasználatért fizetni kell. Az esetleges kerékpárkölcsönzés jelképes 500ft-ba kerül, amihez hivatalos iratot és lakcímkártyát kérünk. Gépparkunkban hegyibringák, trekking bike-ok és tandemek találhatóak.

Jelentkezni a velocen@paradicsomklub.hu -mail címen, ill. a 06/20/412 0731 telefonszámon lehet, aki kölcsönözni szeretne, az feltétlenül jelezze szándékát, mert kerékpárjaink száma véges.

VELOCÉN CSAPAT
HTTP://VELOCEN.BLOGSPOT.COM/