2007. október 9., kedd

Hétvége: Duna menti tekerés

Szombat reggel Szentendréről indulunk, este Komáromban alszunk, aztán megyünk Győrön át Rajkáig. Vasárnap vonattal jövünk, az jöjjön, aki bírja a kétszer száz kilométert (ami nem is olyan sok).
Az úttal a Duna menti bringázást is népszerűsítjük, amellett, hogy szimplán jól érezzük magunkat. Aki jön, jelentkezzen be most kivételesen előre a szállás miatt. Részleteket szokás szerint az első megjegyzésben találtok.

1 megjegyzés:

.:. Velocén .:. írta...

Az év utolsó túráján két napos túrára indulunk. Célunk a Duna menti kerékpározás népszerűsítése, a bringaút ügyének előmozdítása. Szentendréről indulunk, Esztergomon át Komáromig megyünk, ott éjszakázunk, Másnap Győrön át Rajkáig megyünk, ott vonatra szállunk, és azzal jövünk haza. A túra szokás szerint ingyenes, de most csak az jöjjön, aki vállalni tudja a napi kb. 100 km. Tekerést. Azokat is várjuk, akiknek nincs saját bringájuk, ők kipróbálhatják magukat a mi kétkerekűink nyergében. Aki jön, mindenképp jelentkezzen előre mobilon, vagy mail-ben. Az év utolsó tekerésén nem megyünk messze, ott főzünk, eszünk és iszunk. Ez 27-én lesz, mindenkit várunk.

Program:
Korán indulunk, de nem rohanunk, enni, fotózni lesz időnk. Komáromban szállunk, Rajkáról Pestre jövünk majd vonattal, ahonnan még valószínű, hogy hazáig tekerünk, vasárnap nem túl későn érünk haza.

Amit hozz magaddal:
Megfelelő állapotú bringa, ha van. Szendvics, banán, csoki, üdítő, és időjárásnak megfelelő öltözet, esőkabát akkor is legyen nálad, ha sehol nincs felhő. Lámpa villogó legyen, láthatósági mellény is legyen.
Kerékpáros sisak viselése ajánlott.

Költségek:
A program ingyenes, csak az esetleges kerékpárkölcsönzés kerül jelképes 500ft-ba, amihez hivatalos iratot és lakcímkártyát kérünk. Gépparkunkban hegyibringák, trekking bike-ok és tandemek találhatóak. Utazásra, szállásra és étkezésre azért hozz pénzt magaddal.

Jelentkezni a velocen@paradicsomklub.hu -mail címen, ill. a 06/20/412 0731 telefonszámon lehet, aki kölcsönözni szeretne, az feltétlenül jelezze szándékát, mert kerékpárjaink száma véges.