2007. július 31., kedd

Páratlan hét szombat? Túúúra!

Tudod: negyedikén tízkor indulás a szentendrei városháza elől. Az útvonal most: Paprét (zöld mező) , Visegrád (vár, büfé), Szigetcsúcs (Duna), és vissza. Jöhet mindenki, sőt, jöjjön is.
Két hét múlva: Visegrád, Nagymaros, Sziget a terv.
Gyere, és hozz másokat is, mert bringázással és jófejekkel is érdemes időt tölteni, hát még egyszerre a kettővel.
A részletes leírást megtalálod e bejegyzés első hozzászólásában- klikk

2 megjegyzés:

.:. Velocén .:. írta...

Tíz órakor indulunk a szentendrei városháza elől, Paprét és Visegrád felkeresése után a Szigetcsúcsra megyünk, ahol a bátrabbak akár úszhatnak is egyet a Dunában. A túra szokás szerint ingyenes, nem megterhelő, várunk rá mindenkit nagymamától unokáig. Azokat is, akiknek nincs saját bringája, ők kipróbálhatják magukat a mi kétkerekűink nyergében. Két hét múlva irány Dömörkapu, aztán Visegrád, át a vízen Nagymarosra, aztán Vácnál, vagy Dunakeszinél vissza.

Program:
Gyülekezés 9 30-kor, indulás 10 00-kor a szentendrei Városháza elől. Egy óra tájt nagyobb pihenőt tartunk, 16 óra körül érünk vissza. A túra rossz idő esetén sem marad el.

Amit hozz magaddal:
Megfelelő állapotú bringa, ha van. Szendvics, banán, csoki, üdítő, és időjárásnak megfelelő öltözet. Sapkát és naptejet hozz, reméljük sokat süt a nap, de esőkabát akkor is legyen nálad, ha sehol nincs felhő.
Kerékpáros sisak viselése ajánlott.

Költségek:
A program ingyenes, de a komphasználatért fizetni kell. Az esetleges kerékpárkölcsönzés jelképes 500ft-ba kerül, amihez hivatalos iratot és lakcímkártyát kérünk. Gépparkunkban hegyibringák, trekking bike-ok és tandemek találhatóak.

Jelentkezni a velocen@gmail.hu -mail címen, ill. a 06/20/972 8384 telefonszámon lehet, aki kölcsönözni szeretne, az feltétlenül jelezze szándékát, mert kerékpárjaink száma véges.

kutitomi írta...

critical mass(-t) a szentendrei EURO VELO PANORÁMA kerékpárútért!!!!

SZERVEZZÜK MÁN MEG!

mai élményem:
(omszkitó után/előtt...
azért jó mert pont kanyarodik az út+aluljáró=nem lácc semmit...
f*szk)

http://aycu18.webshots.com/image/24097/2002441797598492954_rs.jpg
http://aycu16.webshots.com/image/23175/2002483220500057535_rs.jpg