2007. szeptember 27., csütörtök

Szombaton Pomáz a cél

Egészségnap lesz a szomszédban, ennek örömére áttekerünk, körülnézünk, és nyeregbe pattintjuk azt, akinek nincs ellenére egy kis mozgás. Tandemmel és szóló bringával is jöhet, aki csatlakozik hozzánk, Pilisszentkeresztre feltekerünk, és az erdészeti aszfaltcsíkon hazáig gurulunk. Vidám lesz, tarts velünk.
Részletek szokás szerint lent, a megjegyzések között.

update: jól sikerült a nap, egy kicsit több szinttel, mint terveztük. Legalább erősödött mindenki, és jót gurultunk a végén :)

1 megjegyzés:

.:. Velocén .:. írta...

Tíz órakor indulunk a szentendrei városháza elől, és átmegyünk Pomázra, az ottani Egészségnapra. A szomszéd kerékpárbarátaival együtt Pilisszentkereszt felé vesszük az irányt, majd az erdészeti úton visszagurulunk Szentendrére. A túra szokás szerint ingyenes, nem megterhelő, várunk rá mindenkit nagymamától unokáig. Azokat is, akiknek nincs saját bringájuk, ők kipróbálhatják magukat a mi kétkerekűink nyergében. Október 13-14-én két napos Duna menti túra következik, jó lenne, ha előre tudnánk, hogy ki jönne velünk, aki tudja, jelezze szándékát.

Program:
Gyülekezés 9 30-kor, indulás 10 00-kor a szentendrei Városháza elől. Pomázon biztosan pihenünk és falatozunk egyet, később meglátjuk, mire van igény. 17 óra körül érünk vissza, a túra rossz idő esetén sem marad el.

Amit hozz magaddal:
Megfelelő állapotú bringa, ha van. Szendvics, banán, csoki, üdítő, és időjárásnak megfelelő öltözet. Sapkát és naptejet hozz, reméljük sokat süt a nap, de esőkabát akkor is legyen nálad, ha sehol nincs felhő.
Kerékpáros sisak viselése ajánlott.

Költségek:
A program ingyenes, csak az esetleges kerékpárkölcsönzés kerül jelképes 500ft-ba, amihez hivatalos iratot és lakcímkártyát kérünk. Gépparkunkban hegyibringák, trekking bike-ok és tandemek találhatóak.

Jelentkezni a velocen@paradicsomklub.hu -mail címen, ill. a 06/20/412 0731 telefonszámon lehet, aki kölcsönözni szeretne, az feltétlenül jelezze szándékát, mert kerékpárjaink száma véges.