2008. augusztus 11., hétfő

Segítőket keres a Milli a pálya OB-ra!

Augusztus 21-22-23-24-én az ország egyetlen, Európa szerte ritkaságszámba menő velodromjában rendezik az idei utánpótlás, felnőtt és masters kategória országos pályabajnokságát! Ez alatt a négy nap alatt óriási versenyre lehet számítani a betonon és ahhoz kapcsolódva az egész épületben. Ez az óriási verseny kiváló alkalom arra, hogy lássa mindenki: a Milli él, és élni akar! Ezért szükség lesz a Ti segítségetekre is!

Mihez keresünk embert?
- csütörtökre kell 2 kanyarbíró
- péntektől végig kellenek rajtoltatók (mokány, fiús móka)
- beléptető, amatőr regisztráló, licenc intéző (ülős, papíros meló)
- kellenek őrök (bejárókhoz, passz ellenőrzés, szád legyen nagy, izom nem lényeg:)
- Gébics személyzet (mint mindig:)

Sürgősen kellenek emberek! Jelentkezz pontos időbeosztással, melóval az eszter kuki iszkiri pont hu címre, vagy a helyszínen kiakasztott papírokon!

Mi jár cserébe?

Augusztus 30-án, szombaton egy óriási buli vár mindenkit a Millin! Bográcsozás Sinya által, és minden más, amit még nem mondunk meg:)

Segítőknek és érdeklődőknek eligazítás Ibitől a Millin, 2008.08.14. csütörtök d.u. 17 órától.

Infók a versenyről: http://velodrom.hu/wiki/doku.php/2008_ob

Ha nem szeretnél segíteni, de szívesen töltenéd meg élettel a pályát, gyere amatőr versenyzőnek!! Nem kell hozzá más, csak egy Milli- licenc, amit a helyszínen is kiválthatsz.

Várunk még mindenkit, aki látott ilyet, vagy aki még nem, aki fotózna, filmezne, a Milli igéjét terjesztené a világ felé előzőleg, és utólag is!

Via CM: http://www.criticalmass.hu/blogbejegyzes/20080806/segitoket-keres-milli-palya-ob-re

Nincsenek megjegyzések: