2007. július 4., szerda

Eltelt két hét, megint túra!




Jegyezd meg, terjeszd el, és főleg: gyere:

Kedves természet és kerékpárbarát!

Tekerj velünk július 7-én, szombaton is. A túlpartra megyünk


Szombaton tíz órakor indulunk a szentendrei városháza elől, irány a Szentendrei sziget, a túlpart, az Északi összekötő híd, és vissza. A túra szokás szerint ingyenes, nem megterhelő (sík út végig), várunk rá mindenkit nagymamától unokáig. Azokat is, akiknek nincs saját bringája, ők kipróbálhatják magukat a mi kétkerekűink nyergében.

Program:

Gyülekezés 9 30-kor, indulás 10 00-kor a szentendrei Városháza elől. Egy óra tájt nagyobb pihenőt tartunk, egy gyors főzés is elképzelhető, 16 óra körül érünk Szentendrére. A túra rossz idő esetén sem marad el.

Amit hozz magaddal:

Megfelelő állapotú bringa, ha van. Szendvics, banán, csoki, üdítő, és időjárásnak megfelelő öltözet. Sapkát és naptejet hozz, reméljük sokat süt a nap, de esőkabát akkor is legyen nálad, ha sehol nincs felhő.

Kerékpáros sisak viselése ajánlott.

Költségek:

A program ingyenes, de a komphasználatért fizetni kell, az esetleges kerékpárkölcsönzés jelképes 500ft-ba kerül, amihez hivatalos iratot és lakcímkártyát kérünk. Gépparkunkban hegyibringák, trekking bike-ok és tandemek találhatóak.


Jelentkezni a velocen@paradicsomklub.hu e-mail címen, ill. a 06/20/972 8384 telefonszámon lehet, aki kölcsönözni szeretne, az feltétlenül jelezze szándékát, mert kerékpárjaink száma véges.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

tegyétek ide fel, ha van túra, léccci!
http://www.11let.hu/szifon/programok.php
üdv máté

kutitomi írta...

szasztok!!!
senkit nem zavar (rajtam kívül), hogy a szentendrére vezető (pomázi bekötőtől a casinóg) bicikliutat a polgármsterünk kb. 2 hónapja átadta a médiában, de azóta se járható...???????

.:. Velocén .:. írta...

üdv,
én járok rajta rendszeresen, és rajtam kívűl még sokan mások is (akár négy kerékkel is sajnos). Az út jó, a két végén a behajtani tilos vagy tévedés, vagy az autókra vonatkozik (legalábbis így értelemezem). Szerintem használd te is egészséggel, inkább, mint a főút mellettit

kutitomi írta...

nen úgy van az...
le van takarva (nagyon szép fekete kukáászsákkal) a "bicikliút-tábla2, és nekem má be is szóltak, hogy az munkaterület....

:(((

.:. Velocén .:. írta...

ez esetben senkit nem bíztatnék nyíltan szabályszegésre, még azt sem árulom el, hogy én használom e a jövőben a munkaterületnek nyilvánított (?) kerékpárutat. Inkább megkérdezem, ha lesz kis időm, az önkormitól, vagy a rendőrségtől, hogy mi a helyzet.
Ha tudok valamit, posztolok egyet. És kösz az infót

kutitomi írta...

+ egy újabb sírás
(magyarok, vagyunk, vagymi......)

amíg balászra beentem a bicikliút(ak)on
3 akkora kupac LÓSZ*RT kellett kierülnöm...
kultúra-e...

w

.:. Velocén .:. írta...

A lószar természetes anyag, rakj a bringára szarhányót :) És inkább lovasok járjanak a bringaúton, mint quadosok.