2007. augusztus 16., csütörtök

Szombaton (08.18.) tízkor megint felkerekedünk


Szokás szerint a szentendrei városháza elől indulunk, majd meglátogatjuk Pilisszentlászlót, Visegrádot, egy kompot, Dunakeszit, a Szentendrei szigetet, és délután négy körül visszaérünk. Jöjjön mindenki, a részletekért nézz be a hozzászólások közé

1 megjegyzés:

.:. Velocén .:. írta...

Tíz órakor indulunk a szentendrei városháza elől, feltekerünk Pilisszentlászlóra, legurulunk Lepencére, átkelünk (komppal) a Dunán és a másik oldalon (kerékpárúton) tekerünk Dunakesziig, visszafelé a szigeten keresztül jövünk. A túra szokás szerint ingyenes, nem megterhelő, várunk rá mindenkit nagymamától unokáig. Azokat is, akiknek nincs saját bringája, ők kipróbálhatják magukat a mi kétkerekűink nyergében. Két hét múlva érdemes üres hassal érkezni, mert kisebb távot és főzést tervezünk, már most karikázd be pirossal a naptárban szeptember elsejét.

Program:
Gyülekezés 9 30-kor, indulás 10 00-kor a szentendrei Városháza elől. Egy óra tájt nagyobb pihenőt tartunk, 16 óra körül érünk vissza. A túra rossz idő esetén sem marad el.

Amit hozz magaddal:
Megfelelő állapotú bringa, ha van. Szendvics, banán, csoki, üdítő, és időjárásnak megfelelő öltözet. Sapkát és naptejet hozz, reméljük sokat süt a nap, de esőkabát akkor is legyen nálad, ha sehol nincs felhő.
Kerékpáros sisak viselése ajánlott.

Költségek:
A program ingyenes, de a komphasználatért fizetni kell. Az esetleges kerékpárkölcsönzés jelképes 500ft-ba kerül, amihez hivatalos iratot és lakcímkártyát kérünk. Gépparkunkban hegyibringák, trekking bike-ok és tandemek találhatóak.

Jelentkezni a velocen@paradicsomklub.hu -mail címen, ill. a 06/20/412 0731 telefonszámon lehet, aki kölcsönözni szeretne, az feltétlenül jelezze szándékát, mert kerékpárjaink száma véges.